MMA legenden Conor McGregor’s populära whiskey slutsåld

MMA legenden Conor McGregor ber om ursäkt till sina fans efter hans egen whiskey sålt slut snabbare än väntat och rört upp känslorna hos kampsports stjärnas djärva supportrar. McGregor lovar att höja produktionstakten.

”Jag ber vanligtvis inte om ursäkt men i det här fallet vill jag ta chansen att be om ursäkt till absolut alla för att vi sålt slut”, sa MMA-stjärnan. ”Jag var på destilleriet förra veckan och vi planerar på att vara tillbaka i butik i Irland och USA i början av december och framåt.”

Proper Twelve whisky har sålt slut sex månaders varulager på tio dagar, enligt den tidigare UFC mästaren. För att släcka fansens törst kommer ”ett par miljoner flaskor” att levereras till USA och Irland i början av nästa månad, enligt en källa.

”Hundratusentals människor från hela världen” har skickat förfrågningar om vart de kan köpa en flaska Proper Twelve whisky, berättade MMA-legenden till en irländsk tidning tidigare i veckan.

conor mcgregor

McGregor lanserade sitt eget varumärke irländsk whisky för över ett år sedan. Drycken är ett resultat av samarbete mellan Eire Born Spirits, McGregors eget spritbolag, och Bushmills distiller David Elder och Proximo Spirits. Namnet kommer enligt uppgift från Dublin 12, postdistriktet i sydvästra Dublin där Crumlin ligger, området där McGregor växte upp.

Fightern tillkännagav hans planer att ansluta sig till whiskybranschen strax efter sin ökända förlust mot boxningsmästaren Floyd Mayweather i augusti 2017. McGregor planerade initialt att sälja whisky under varumärket ”Notorious Irish Whiskey”. Han var dock tvungen att dra tillbaka varumärkesansökan, eftersom det namnet redan var varumärkesskyddat för användning på alkoholhaltiga drycker.

Relaterade artiklar

Back to top button